У нас вы можете посмотреть бесплатно Japanese Ingredients: Miso (お味噌) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Miso is salty, earthy and has a deep umami flavor, and is a staple ingredient in the Japanese kitchen. It's used in soups (most famously miso soup), glazes, sauces, dressings, marinates and even sweets. Miso is made from soybeans and koji (a type of bacteria that's been cultivated from rice, barley or soybeans). There are hundreds of types of miso in Japan based on the type of koji used, the length of fermentation, and the region where the miso is from. In this lesson I will introduce you to my favorite miso that I always have on hand in my kitchen.