У нас вы можете посмотреть бесплатно 營養蔬菜蕃茄牛肉湯Tomato Beef Soup,燉湯不費力|輕鬆煮。日常料理ep17 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
食譜 蕃茄牛肉湯٩(๑❛ᴗ❛๑)۶ Tomato Beef Soup 食材| 洋蔥、生薑、白蘿蔔、紅蘿蔔、水、鹽巴、牛肋條 步驟| 把以上材料都先切好,水滾後加料順序 水滾加 洋蔥、生薑接著加紅、白蘿蔔然後加兩匙鹽巴最後加牛肋條最最後加蕃茄~OK完成! 好,真的很簡單,但請記得蕃茄和牛肋條要最後放,大約是蔬菜半熟就可以放蕃茄和牛肉了,整個燉煮時間約1.5小時,邊燉煮要記得攪拌喔٩(^ᴗ^)۶ Chop all the ingredients first: onion, ginger, white radish, carrot, water, salt, and beef ribs. Once the water is boiling, add the ingredients in this order: First, add the onion and ginger. Next, add the red and white radish. Then, add two spoons of salt. After that, add the beef short ribs. Lastly, add the tomatoes — and that’s it, all done! It’s really simple, but remember to add the tomatoes and beef last — add them when the vegetables are about halfway cooked. The total simmering time is around 1.5 hours. Don’t forget to stir occasionally while it’s cooking! ٩(^ᴗ^)۶ Music by Caly Bevier - Prescription - https://thmatc.co/?l=D9C72595 Music by MYSM - New Life - https://thmatc.co/?l=C658473E 故事餐具Instagram: / dinningtimeandart Website:https://dinningtimeandart.wixsite.com... Email:[email protected] #蕃茄 #蕃茄牛肉湯 #白蘿蔔 #紅蘿蔔 #牛肋條 #牛肉湯 #番茄 #燉湯 #蔬菜牛肉湯