У нас вы можете посмотреть бесплатно My best pulled pork или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
This takes 36 hours to make - and it's worth it. A 24 hour dry brine seasons the pork all the way through, followed by slow roasting for 12 hours at a really low temperature. I would not tell you to roast a pork for 12 whole hours if I was not 100% sure that this produces the best results! It really does, and the reason is simple: lower heat means less moisture loss which means more succulent meat. Plus, a great bark on the surface that everybody loves about traditional BBQ food. It’s my favourite part! PRINT RECIPE: https://www.recipetineats.com/my-best...