У нас вы можете посмотреть бесплатно Tuna Kinilaw - Bisaya Style (Filipino Ceviche) | Chedz Culinary Club [Pinoy Recipe] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Kinilaw is a Filipino raw fish dish similar to ceviche. In this recipe we show a simple way of making this wonderful fresh dish. A perfect compliment to a day at the beach with a beer in hand. 1 Kilo Yellow Fin (Ahi) Tuna (cubed) 1 Cup Spiced Coconut Vingear (suka nga tuba) 1/3 cup Coconut Cream (Gata) Kalamansi Juice from 2 pieces 1 Small Onion (sliced) 1 Tomato (chopped) Thumb sized Ginger 1 1/2 teaspoons salt 1. Add salt, kalamansi, onion tomato and ginger to tuna 2. Mix well 3. Add coconut milk and spiced vinegar. Mix well. 4. 'Cook' the tuna in the vinegar for at least 10 minutes or until the tuna starts becoming opaque. 5. Serve with beer and Enjoy http://chedzcakes.com/