• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Oldest Cookbook in the West | APICIUS | Ancient Roman Mussels скачать в хорошем качестве

Oldest Cookbook in the West | APICIUS | Ancient Roman Mussels 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Oldest Cookbook in the West | APICIUS | Ancient Roman Mussels
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Oldest Cookbook in the West | APICIUS | Ancient Roman Mussels в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Oldest Cookbook in the West | APICIUS | Ancient Roman Mussels или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Oldest Cookbook in the West | APICIUS | Ancient Roman Mussels в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Oldest Cookbook in the West | APICIUS | Ancient Roman Mussels

Fried Peacock? Flamingo Tongue? Stuffed Dormouse? I decided to hold off on the more adventurous recipes in Apicius De Re Coquinaria, the oldest cookbook in the west, and opted for a simple steamed mussels using some classic Roman ingredients. Help Support the Channel with Patreon:   / tastinghistory   Follow Tasting History with Max Miller here: Instagram:   / tastinghistorywithmaxmiller   Twitter:   / tastinghistory1   LINKS TO INGREDIENTS** Colatura di Alici: https://amzn.to/3ffitDJ Summer Savory: https://amzn.to/2UC5lAO LINKS TO SOURCES** The Roman Cookery Book by Barbara Fowler & Elisabeth Rosenbaum: https://amzn.to/2UvJdrN Cooking and Dining In Imperial Rome by Apicius: https://amzn.to/2XWlZgG Food: A Cultural Culinary History by Ken Albala (Audiobook): https://amzn.to/30zK3Y8 https://coquinaria.nl/en/roman-mussels/ **Amazon offers a small commission on products sold through their affiliate links, so each purchase made from this link, whether this product or another, will help to support this channel with no additional cost to you. MAKING GARUM EPISODE    • I finally made GARUM | Ancient Rome's favo...   IN MITULIS (MUSSELS) ORIGINAL FOURTH CENTURY RECIPE (From Apicius De Re Coquinaria) "lN MITULIS: liquamen, porrum concisum, cuminum, passum, satureiam, vinum, mixtum facies aquatius et ibi mitulos coques." “ Mix liquamen, chopped leek, cumin, passum, savory, and wine, dilute the mixture with water, and cook the mussels in it.” MODERN RECIPE INGREDIENTS (Amounts are approximate) 2 lbs of Live Mussels 1 tablespoon Liquamen/Garum/fish sauce ⅛ cup of Passum or Vin Santo or fortified sweet wine 1 cup of chopped leek ¼ tsp cumin ½ tsp dried savory (I’ll link to that in the description as well) ¼ cup of white wine About ¾ cup Water (Or substitute more wine) METHOD 1. Wash the mussels and make sure that all are alive 2. Combine all ingredients except the mussels in a large pot. Depending on the pot, there should be about 1/2 inch of liquid at the bottom. Add more wine or water if necessary. Set over medium high heat until simmering. 3. Add mussels to the pot and cover and let steam for 5 minutes. 4. Once the mussels have opened, remove from the heat and serve. Any mussels that have not opened should be discarded. Photo Credits Apicius Manuscript - By Bonho1962 - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index... De Re Coquinaria - Wellcome Library / CC BY (https://creativecommons.org/licenses/...) Carthage - damian entwistle / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/...) Peacock - Jatin Sindhu / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/...) Boar Mosaic - By Jerzy Strzelecki - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index... Sea Urchin - Filip Maljković from Pancevo, Serbia / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/...) Dormouse - Zoë Helene Kindermann / CC BY (https://creativecommons.org/licenses/...) Music Credits Music: Feather Duster by Shane Ivers - https://www.silvermansound.com #tastinghistory #ancientrome #apicius #derecoquinaria #foodhistory

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5