У нас вы можете посмотреть бесплатно 家庭版葱油拌面 上海招牌美食 超级无敌好吃 |5分钟搬上餐桌 | Scallion Oil Noodles | Simple Easy to cook | Super Delicious|蔥油面 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
食材 / Ingredients: 面条 120克 / Noodles 120g 香葱 100克 / Scallions 100g 制作葱油汁 / Scallion oil dressing: 食用油 100克 / Vegetable oil 100g 生抽60克 / Light Soy Sauce 60g 老抽 15克 / Dark Soy Sauce 15g 蚝油 20克 / Oyster Oil 20g 糖 20克 / Sugar 20g 香醋 10克 / Vinegar 10g 葱油熬制 : 1. 锅热下入食用油100克 2. 热油下入香葱段,中小火慢慢炸香成焦黄色捞出 3. 关火在葱油中下入生油,老抽,蚝油,白糖,慢慢搅拌让料汁融于葱油中 4.出锅前加入一勺香醋,使葱油香而不腻 5. 开水下入面条,面煮八分熟捞出 6. 浇入3-4勺葱油汁拌均匀,撒上炸香的葱段和芝麻 就可以开吃了 Make Scallion oil Sauce: 1. Put scallions into the hot oil 2. Fry the scallions slowly over the medium-low heat 3. Deep fry the scallions until golden brown and remove it 4. Gas off first, and add light soy sauce, dark soy sauce, oyster oil and sugar 5. Mix them with scallion oil thoroughly 6. Make sure to add 1 tbsp of vinegar finally.