• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Matt Otto Grilling Michigan Cherry Burgers скачать в хорошем качестве

Matt Otto Grilling Michigan Cherry Burgers 16 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Matt Otto Grilling Michigan Cherry Burgers
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Matt Otto Grilling Michigan Cherry Burgers в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Matt Otto Grilling Michigan Cherry Burgers или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Matt Otto Grilling Michigan Cherry Burgers в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Matt Otto Grilling Michigan Cherry Burgers

This is me on KARE 11 News at 4 grilling up my Michigan Cherry Burgers. The recipe has since been removed from KARE 11's website, so I have posted it here... This recipe makes about 6 patties. The ingredients are as follows: 2 lbs of fresh ground beef, thawed and chilled 10 to 15 fresh Bing cherries, washed and pitted ¼ of a red onion or sweet Vidalia onion Salt and pepper to taste, but I would suggest at least ½ tsp of each To start, clean and pit the cherries. After they are cleaned and pitted, mince the cherries so you can still see them in the burger meat. Next, take about ¼ of an onion, and finely chop that. Now take the cherries and onion and put on top of the meat in a mixing bowl. Then add salt and pepper to taste, I recommend at least a ½ tsp of each. Next, hand mix everything together until it’s good and incorporated. After that, make 6 patties from the meat. Each burger should be about 1/3 lb each. When grilling the burgers, it is really up to you how long to cook them. I prefer burgers with no pink inside or well done. I would say grill these burgers for about 7 minutes on each side. Again, it is really up to how you like your burger cooked. After the burgers are done on the grill, let them sit for a few minutes before consuming. This would be the perfect time to get your bun ready. Take some good hamburger buns, and grill them face down for a minute or so, just to give them some crunch, but not burn them. Then, I would add a little bit of Pub Beer Mustard or a sweet mustard and spread some on the bottom bun. Place the rested burgers on the bun, saver the flavor and enjoy!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5