У нас вы можете посмотреть бесплатно Quick & Creamy Cavatappi with Broccoli – A Must-Try Recipe! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Uncle G's Chef Vinny Olivieri shows News 12's Lily Stolzberg how to make cavatappi with broccoli and pine nuts. Ingredients: ½ lb. cavatappi (cooked and cooled) 2 heads of broccoli ½ cup roasted garlic 1 tbs. pine nuts (toasted) 2 cups chicken broth ½ cup pecorino Directions: 1. Start by removing the florets off the broccoli stems. Cook them in boiling salted water, cool and set aside. 2. Next using a vegetable peeler, peel the top layer of the stems, cut into small pieces, boil until tender and set aside. 3. In a small pot heat the chicken broth and add the broccoli stems, roasted garlic and half the pecorino. 4. Using an emersion blender, blend the broccoli stems and garlic until smooth. 5. Add the pasta, broccoli florets and the remaining pecorino and mix until all are incorporated. 6. Bring to a simmer top with the toasted pine nuts and serve. Learn more about us! https://uncleg.com Follow us on social Instagram: / unclegiuseppesmarketplace Facebook: / unclegiuseppes TikTok: https://www.tiktok.com/@unclegs?lang=en