У нас вы можете посмотреть бесплатно PASARUNI PATRA PITHA|(ଗନ୍ଧାଳି ପତ୍ର ପିଠା)|Odia Herbal Pitha|Odisha Village Food | Health Benefits| или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Paederia foetida, locally known as Pasaruni / Stinky Vine / Gandhali Patra, is a medicinal and aromatic herb used in Odia cuisine. Leaves are slightly pungent but give a unique flavor when cooked. The pitha is prepared by grinding rice and the leaves The Pasaruni / Stinky Vine / Gandhali Patra leaves give a distinct flavor and offer several health benefits, including aiding digestion and boosting immunity. In this video, learn the step-by-step method to prepare authentic Gandhali Patra Pitha is healthy, aromatic, and delicious, making it a favorite for festivals, special occasions, and traditional Odia meals and bring a taste of Odisha’s village cuisine to your kitchen. 🌿✨ 👉 Don’t forget to Like 👍, Comment 💬, Share 🔁, and Subscribe 🔔 for more traditional Odia recipes.