У нас вы можете посмотреть бесплатно EASY SUGAR SHEET TECHNIQUE - NO ROLLING OR CMC POWDER! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
***270g sugar ***Gel food colouring (optional) For the paste itself: ***130g WARM glucose syrup ***100g sugar (of the 270g you coloured) (This amount covers a 6 inch wide, 6 inch tall cake) Colour the sugar using a ziplock bag. Mix the glucose (microwave to make it warm), and sugar to form a paste, spread it on a silicone mat, sprinkle with extra sugar and press them in, bake on 100°C for 12 minutes Let cool completely before attempting to peel it off! For the cone, I only used: ***20g glucose ***15g sugar *Follow my cake journey on Instagram: https://instagram.com/psychobakes?igs... *Shop my cake toppers: https://www.etsy.com/au/shop/CustomUr... #sugarsheettechnique