У нас вы можете посмотреть бесплатно The Science of Cultured Meat - Cultured Meat Symposium 2019 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Key players in the industry discuss the science of cultured meat and how it compares to convention meat products. Robert Yaman, Mission Barns (Moderator) Kate Krueger, Ph.D., New Harvest Prof Eric Berg, Ph.D., North Dakota State University Vítor E. Santo, Ph.D., JUST Nicholas Legendre, Ph.D., New Age Meats This panel took place on November 15, 2019 at the Cultured Meat Symposium in San Francisco, California. Learn more about Robert Yayman's blog, Cultured Abundance at https://culturedabundance.com Learn more and register for the Cultured Meat Symposium 2020 at https://www.cms20.com