У нас вы можете посмотреть бесплатно What happens when you brew espresso at 75, 95, and 145 degrees. The brew temperature effect on taste или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Saw a few videos looking at small temperature changes with espresso brewing but what happens when you brew at wilding different temperatures. Here we answer the age long question of what happens, is it worth it, and if you should try this on your own? Not surprisingly the taste profiles were wildly huge. I don’t recommend brewing at low temperatures unless you like battery acid taste or at high temperatures where you espresso look like it’s going to blow out of the bottom of your portafilter. Comment below with suggestions on what to test next or how to improve this test for the future. For a proper tutorial check out: The Real Sprometheus • ESPRESSO ANATOMY - Espresso & Brew Tempera...