У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG SUB]How to make marron glacé или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
marron glacé recipe 1. Peel off the chestnut's skin and wrap individual chestnuts with gauze, boil for 1 minute, and cool with cold water. 2. Mix 450ml of water and 450g of brown sugar in a pot and dissolve. When all the sugar is meted, put the chestnuts in. 3. Meanwhile, add 30ml of rum to the liquid, simmer for 5 minutes and turn off gas, then cover the pot with a kitchen towel, keep it at room temperature for 24 hours. 4. After 24hours, add 50g "white sugar" in the pot and simmer again, if sugar is all melted turn gas off and keep at room temperature again. 5. This process should be repeated for 7days. 6. Take the gauze off, and place the chestnuts on oven tray, mix 120g sugar powder + 15ml water and pour on the chestnut to coating. 7. Roast at 180C for 1minute and 2 minutes. You have to keep eyes on it so the surfaces are not burned IG: / min.kyoungwon_meg FB: / bluebloodals email: [email protected]