У нас вы можете посмотреть бесплатно Keema Pav | 5 Best Mutton Recipes With Chef Anupa | Sanjeev Kapoor Khazana или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Keema Pav, a classic dish made with minced mutton will make your mouth water especially if had with fresh pavs. Though typically a breakfast dish, it can be eaten at any time of the day! Do give this recipe a try! KEEMA PAV Ingredients 500 grams mutton mince (keema) 3-4 tablespoons oil 2 medium onions, finely chopped ½ teaspoon turmeric powder 1 teaspoon coriander powder ½ teaspoon cumin powder 1 teaspoon garam masala powder 1 tablespoon ginger-garlic paste Salt to taste 1 cup tomato puree 1 tablespoon chopped fresh coriander leaves 1-2 green chillies, finely chopped ½ cup frozen green peas (matar), boiled Pav for serving Method 1. Heat oil in a deep on-stick pan. Add onions and sauté till golden brown. 2. Add turmeric powder, chilli powder, coriander powder, cumin powder, garam masala powder and sauté on low heat for 1 minute. 3. Add ginger-garlic paste and sauté for 1 minute. Add mutton mince and salt, mix and cook for 5 minutes. 4. Add tomato puree, 1 tablespoon coriander leaves and green chillies, mix, cover and cook on medium-low heat for 15-20 minutes. 5. Add green peas, mix and cook for 2-3 minutes. 6. Serve hot with pav. Click to Subscribe: http://bit.ly/1h0pGXf For more recipes : http://www.sanjeevkapoor.com Best cooked in Wonderchef Kitchenware. Buy Now on : https://goo.gl/eB9kQq Facebook : / chefsanjeevkapoor Twitter : / sanjeevkapoor #sanjeevkapoor