У нас вы можете посмотреть бесплатно Pumpkin jam has taste, color and crunch طريقة عمل مربى اليقطين او القرع طعم و لون وقرشة بتجنن или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make pumpkin or squash jam, amazing taste, color and crunch with Rabah Muhammad (Episode 579) Recipe amounts + recipe photos + full recipe details in the video on our website at the link https://rabahmuhammed.blogspot.com/20... Translation works in more than one language, but you have to turn on the translation settings and choose the appropriate language and the translation will work well. If the subtitle settings don't appear, you'll have to update the YouTube app and the subtitles will work. CC. the components Stone lime (lime) (half a kilogram) Hot water (6 to 7 liters) Pumpkin (squash) (2 kilograms after peeling) Sugar (2 kilograms) Boiling hot water (2 liters) Lemon salt (half a tablespoon) My special recipes for cooking with Rabah Mohammed Join the channel for exclusive access to benefits. / @rabahm ▶ My official accounts: ----------------------------------------------- YouTube: / @rabahm Facebook: / chef.rabahmu Instagram: / chef.rabah Twitter: / chef_rabahm Official website: https://www.rabahm.com/ Tik Tok: / chef.rabahmuhammed ----------------------------------------------- #Rabah_Mohamed #rabah_mohamad #My_special_cooking_recipes