У нас вы можете посмотреть бесплатно Kyoto-style ramen restaurant in Japan where lines form every day until closing time или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A popular ramen shop in Kyoto, "Menkiya Kyoto Mibu Main Branch". This popular shop, which serves the classic Kyoto back fat soy sauce ramen, is open from noon to night and attracts many customers. We also followed this popular shop, which is bustling with enthusiastic fans and is bustling with customers until 2am, when lines form just before the last train. [Store] Menkiya Kyoto Mibu Main Branch [Address] 32 Aiai-cho Mibu, Nakagyo-ku, Kyoto City [Map] https://maps.app.goo.gl/iy8kXc8zgqVYe... https://mms-hd.co.jp/business/business2 / menkiya A Japanese popular restaurant where lines form from early in the morning • 朝から行列のできる大阪·堺で話題の大衆食堂!ゲコ亭「飯炊き仙人」直伝の銀シャリと30... A popular Fukuoka food stall that operates a food stall that the owner designed himself https://you tu.be/huXBAaOtegI Japanese knives ordered by chefs from all over the world • 600年の歴史 大阪・堺の和包丁!世界中のシェフが認める和包丁を打つ鍛冶職人 中川打... Chinese restaurant near Nishiki Market, Kyoto • 麺飯&餃子と山盛り定食で人気の中華食堂!名物およそ3倍の大餃子(バナナ餃子)で賑わう... A young man from France aims to open a food stall in Fukuoka • 福岡で屋台オーナーを目指すジェフ君はフランス出身!30カ国旅したシェフとのコンビで本... Yamaguchi's last food stall in a town bustling with food stalls, in business for 46 years • 46年続くラーメン屋台の開店準備から片付けまでワンオペ大将の1日!県内に1軒だけ残る... Okonomiyaki restaurant in business for 76 years The fourth generation are brothers who grew up in America • 4代目はアメリカ育ちのイケメンハーフ兄弟!大阪で76年続く自家製手作りソースと創作鉄... The world's smallest sushi • 江戸前寿司の手仕事と大将の心意気!世界一小さなお寿司「一粒寿司」も話題!東京・浅草の... A famous okonomiyaki restaurant that has been in business for 70 years in Osaka • 1953年創業!大阪で70年以上も愛されるお好み焼きの名店に密着!世界中の旅行客が殺... The only restaurant in Tokyo that specializes in monkfish dishes • 創業194年!都内で唯一のあんこう料理専門店!吊るし切りであんこうを解体する東京·神... Japan's oldest oden restaurant • 日本で最も歴史のあるおでんの名店!180年続く老舗の味を受け継ぐ大阪・道頓堀の老舗!... A famous tamagoyaki restaurant that has been in business for 80 years in Nishiki Market, Kyoto • 和食料理人や寿司職人も認める熟練の技!京都・錦市場で80年以上続く出汁が溢れ出るだし... An eel restaurant that foreign tourists make reservations to visit • 130年続く奈良の老舗料亭「菊水楼」が手掛ける新ブランド鰻店!東京・椿山荘店も海外旅...