• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Vintage Cookbook Cooking | Creamy Cheesecake with Cherry Glaze Topping скачать в хорошем качестве

Vintage Cookbook Cooking | Creamy Cheesecake with Cherry Glaze Topping 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Vintage Cookbook Cooking | Creamy Cheesecake with Cherry Glaze Topping
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Vintage Cookbook Cooking | Creamy Cheesecake with Cherry Glaze Topping в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Vintage Cookbook Cooking | Creamy Cheesecake with Cherry Glaze Topping или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Vintage Cookbook Cooking | Creamy Cheesecake with Cherry Glaze Topping в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Vintage Cookbook Cooking | Creamy Cheesecake with Cherry Glaze Topping

Making a delicious cheesecake at home is easier than you think! See how it's done! #vintagestyle #baking #vintagecookbook #cherries #cherrycheesecake #mccalls SOURCE: McCall's Cookbook, Random House, published 1963 Recipe: Crust: 3/4 cup graham cracker crumbs (either crush your own or buy prepared in a box) 1 tablespoon sugar 1 tablespoon melted butter or margarine Filling: 3 8oz pkg cream cheese, softened to room temperature 4 eggs 1 teaspoon vanilla extract 1 cup sugar Cherry glaze: 1 can (approx 1 pound) sour red cherries packed in water 1/4 cup sugar 1 tablespoon cornstarch 1 tablespoon lemon juice 2 drops red food color (skip if you prefer not to use) How-to: 1. Preheat oven to 375 degrees F. 2. Make crust: In medium bowl, combine crumbs, sugar and butter, mixing well. 3. Spread evenly over bottom of a 9-inch spring form pan, pressing lightly with fingertips. Refrigerate while filling is prepared. (No need to grease the pan, especially if it is nonstick.) 4. Make filling: Using a standing mixer or electric hand mixer, using a large bowl, beat cheese at medium speed until light. 5. Add eggs, vanilla, and sugar, continue beating until creamy and light. Scrape down bowl several times in order to incorporate all of the cream cheese. 6. Pour into pan over crust, bake 35 minutes. Cake will have a slight jiggle in the center when done, this is normal. 7. Cool in pan on wire rack, then refrigerate minimum of 5 hours or overnight. 8. Remove side of spring form pan, cover with glaze. Slice and serve. Make glaze: 1. Drain cherries, reserving 1/2 cup liquid. Set aside 1 cup cherries. 2. In small saucepan, combine sugar and cornstarch. Add reserved liquid, stirring over medium heat until smooth. 3. Bring to boiling, stirring, over medium heat, boil 1 minute. Mixture will be thickened and translucent. 4. Remove from heat, let cool slightly. Add lemon juice, 1 cup cherries and food coloring (optional). Cool thoroughly before spreading over top of cooled cheesecake.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5