• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Cook with Raymond Blanc: Steak Maman Blanc with Sautéed Potatoes скачать в хорошем качестве

Cook with Raymond Blanc: Steak Maman Blanc with Sautéed Potatoes 5 years ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Cook with Raymond Blanc: Steak Maman Blanc with Sautéed Potatoes
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Cook with Raymond Blanc: Steak Maman Blanc with Sautéed Potatoes в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Cook with Raymond Blanc: Steak Maman Blanc with Sautéed Potatoes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Cook with Raymond Blanc: Steak Maman Blanc with Sautéed Potatoes в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Cook with Raymond Blanc: Steak Maman Blanc with Sautéed Potatoes

To me this is the best method of cooking steak, just as my mother used to do it. It involves pan-frying the meat in such a way that you then create the most delectable juices with a simple medium – water. Sautéed potatoes make a wonderful accompaniment. Serves: 2 Preparation: 5 mins Cooking: 8-10 mins For the sautéed potatoes 4 medium potatoes, King Edward or Maris Piper, peeled, quartered and blanched in boiling water for 1 minute and drained 2 tbsp refined olive oil 4 pinches sea salt 2 pinches freshly ground black pepper 10g unsalted butter 1 small handful flat leaf parsley, roughly chopped ½ banana shallot, finely chopped For the steak 2 x 225g sirloin or rump steaks, organic, cut 2cm, fat trimmed 2 good pinches salt and freshly ground black pepper 30g unsalted butter 200ml water For the sautéed potatoes On a high heat, in a large frying pan, fry the diced potatoes in the olive oil for 12-15 minutes, stirring frequently, until golden brown and tender. Season with the salt and pepper. Reduce the heat and add the butter, being careful not to let it burn. Finally stir in the parsley and shallot. Taste and adjust the seasoning if necessary. Reserve to one side and keep warm (you may cover with aluminium foil or add a lid to the frying pan). For the steak Season the steaks with the salt and black pepper. On a medium heat, in a large frying pan, heat the butter until it is foaming; it should turn light brown and smell very nutty. Raise the heat to medium-high, lay the steaks in the foaming butter and cook for 1½-2 minutes on each side for rare, 3 minutes for medium rare, or 4 minutes for medium. Transfer the steaks to a warm plate with tongs. Pour the water into the hot pan; there will be a lot of sizzling and the water and butter will create an emulsion. Scrape the base of the pan with a wooden spoon to release the caramelized residue, which will give taste and colour to this succulent jus. Pour the jus onto the steaks and serve immediately with the potatoes, as well as any additional vegetables you so wish. I do recommend French beans. Bon appétit. Recipe © Raymond Blanc For more recipes by Raymond Blanc, visit www.raymondblanc.com

Comments
  • Cook with Raymond Blanc: Cherry Clafoutis 5 years ago
    Cook with Raymond Blanc: Cherry Clafoutis
    Опубликовано: 5 years ago
    20592
  • 4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation 3 years ago
    4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation
    Опубликовано: 3 years ago
    19065371
  • Cook with Raymond Blanc: Vegetable Stir Fry 5 years ago
    Cook with Raymond Blanc: Vegetable Stir Fry
    Опубликовано: 5 years ago
    7362
  • The Coldest Village on Earth (Lost My Health for This Video) -71°C, -96°F 2 days ago
    The Coldest Village on Earth (Lost My Health for This Video) -71°C, -96°F
    Опубликовано: 2 days ago
    8463569
  • Steak Maman Blanc by Raymond Blanc 9 years ago
    Steak Maman Blanc by Raymond Blanc
    Опубликовано: 9 years ago
    115232
  • Lemon Drizzle Cake by Raymond Blanc 9 years ago
    Lemon Drizzle Cake by Raymond Blanc
    Опубликовано: 9 years ago
    113196
  • Raymond Blanc's Best Ever Boeuf Bourguignon recipe 9 years ago
    Raymond Blanc's Best Ever Boeuf Bourguignon recipe
    Опубликовано: 9 years ago
    386267
  • ХРОНИКИ ИИ-СЛОПА 1 day ago
    ХРОНИКИ ИИ-СЛОПА
    Опубликовано: 1 day ago
    576498
  • ЗОЛОТОЙ МАЛЬЧИК ТВИЧА | HasanAbi 1 day ago
    ЗОЛОТОЙ МАЛЬЧИК ТВИЧА | HasanAbi
    Опубликовано: 1 day ago
    263351
  • Магазин будущего за МИЛЛИОНЫ — что пошло не так?  | feat. Lagoda1337 10 hours ago
    Магазин будущего за МИЛЛИОНЫ — что пошло не так? | feat. Lagoda1337
    Опубликовано: 10 hours ago
    21439

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5