У нас вы можете посмотреть бесплатно I made a banana water cocktail или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Inspired by le banane from Schmuck., I made to make a banana cocktail. 15 ml cognac 15 ml dark rum 60 ml adjusted banana 3 ml creme de banana Adjusted Banana 675 g peeled banana 3.5 g amylase 3 g pectinex SPL blend banana chunks and amylase together. Seal in a bag and cook sousvide for 3 hours at 149C/ 65C. Allow it to cool to body temperature, then add pectinex, stir to incorporate, then let sit at room temperature for an hour. Filter. Mix should be cloudy then clear. Once the water is clear, switch vessels and pour the originally filtered liquid back into the filter. Weigh this out, then add a combined total of .5% equal parts mix of tartaric, manic, and citric acids by weight. For example, for 300 g of banana water, add .5 g of each acid. Add sugar to reach 15 Brix. Chefsteps banana juice recipe: https://www.chefsteps.com/activities/... Amylase: https://modernistpantry.com/products/... I may get commissions through these affiliate links: Pectinex S-PL: https://amzn.to/42oo3ho Oil Filter: https://amzn.to/4iV6a0F Oil Filter Holder: https://amzn.to/4i7lLsC