У нас вы можете посмотреть бесплатно Sarson ka SAAG Recipe سرسوں کا ساگ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to cook the authentic recipe of Sarson ka Saag. The Queen of Vegetarian dishes in the Indian Subcontinent. saag 2 kg batwa 1/2 kg spinach 1/2 kg chili flacks 2 tbs clarified butter 2 tbs makai ka atta 2tbs bhagar: clarified butter 4 tbs or to taste garlic 3 tbs green chilies to taste recipe: cook saag and batwa for 20 minutes or until done. add spinach and cook for 10 more minutes. mash the greens turn the flame high and add chili flacks and clarified butter. add salt and makai ka atta and cook for 5 minutes. now prepare the bhagar. cook garlic with butter on low flame. add green chilies and only cook for two minutes