У нас вы можете посмотреть бесплатно Why is this lemon tart so oddly satisfying to make? 😮🍋 Tarte au Citron Meringuée или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A calm step-by-step Tarte au Citron Meringuée: crisp pâte sablée, silky lemon cream with a touch of crème fraîche, and a light Italian meringue. Oddly satisfying to make, beautifully simple. Pâte sablée: Flour 2 cups (250 g), cold butter ½ cup + 1 tbsp (125 g), sugar 1/3 cup (70 g), salt, 2 egg yolks, water 1/4 cup (5 cl). Bake 20 minutes @ 180°C / 350°F. Lemon cream: Zest of 1 lemon, juice of 3 lemons, sugar 3/4 cup (150 g), cornstarch 1 tbsp (8 g), 3 eggs + 1 yolk, pinch of salt, crème fraîche 1/3 cup (80 g). Italian meringue: 3 egg whites, sugar 3/4 cup (150 g), water 1/4 cup (60 ml), pinch of salt. Chapters: 00:00 Intro 00:07 Pâte sablée 02:30 Lemon cream 05:22 Italian meringue Full recipe and more here: https://recipesfrombakery.com/