У нас вы можете посмотреть бесплатно The Soy Sauce That Takes Nine Months To Make | Singapore Hour или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
While most soy sauce manufacturers rely on modern technology to maximise output, one Singaporean family still brews every batch the traditional way: by hand, under the sun and over nine patient months. Third-generation owner Ken Koh shares how Nanyang Sauce preserves its heritage while innovating for the future, and how their soybeans might even hold the key to a new frontier in cancer treatment. WATCH MORE Singapore Hour: • Singapore Hour 0:00 Nanyang Sauce’s Nine-Month Brewing Process 1:46 Nanyang Sauce's Growth Over 66 Years 4:41 Expanding Into the Private Dining Scene 6:40 Using Soy Beans for Skincare (and Cancer Treatment?) 9:33 Reflecting On Nanyang Sauce's Journey Thus Far ==================== About the show: From street food to smart tech, traditions to trending lifestyles, Singapore Hour is your ultimate insider’s guide to travel, work, and play in the Lion City. ==================== #cna #singaporehourcna #homegrown&beyond #singapore #nanyangsauce #soysauce #heritage For more, SUBSCRIBE to CNA INSIDER! https://cna.asia/insideryoutubesub Follow CNA INSIDER on: Telegram: https://t.me/CNAInsiderSG Instagram: / cnainsider Facebook: / cnainsider Website: https://cna.asia/cnainsider