У нас вы можете посмотреть бесплатно 这样做酸菜鱼简单又美味,大人小孩都爱吃-How to cook fish: Best recipe of cooking fish with pickled cabbage| (2021) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
步骤: 清理鱼 刮掉鱼鳞 去掉内脏 切成1厘米宽的小段 混合码为包 准备配料。 酸菜,洋葱,花椒,辣椒。最好是酸辣椒。还有生姜 将锅烧热加入油 倒入切碎的辣椒。倒入切碎的酸菜 加入花椒和生姜 并翻炒大约20秒 倒入大约一升的水 盖上盖子 水烧开之后加入鱼片。盖上盖子 煮开之后用小火煮7分钟 加入两勺盐 加入洋葱片 在煮3分钟 倒入碗中即可开吃 Detailed steps Clean Fish Remove the scales Remove the viscera of the fish Cut into 1 cm wide pieces Mixed taste package Prepare other ingredients Pickled cabbage, small piece of onion, Sichuan Pepper, chilli pepper and ginger Heat pan and pour about 50 gram of oil Mix the chopped peppers. And mix the chopped pickled cabbage. Add Sicuan Pepper and ginger And stir fry for about 20 seconds Pour about 1 litre water Close the lid After the water is boiled, add chopped fish, and close lid Once boiled, simmer for 7 minutes Add two tea spoon salt Add chopped onion Cook another 3 minutes and all done Pour into a bowl and it's ready for eating The fish I cooked is fished by ourselves here is video (Ice fishing) processes and 5 fishing tips|冰钓过程乐趣和5个必知技巧(Fishing in Canada, Northern America) • 冰钓过程乐趣和5个必知技巧|(Ice fishing) processes... Some videos for cooking fish 爱吃鱼的记得收藏,学会这种做法,鱼肉嫩滑,超级下饭解馋! • 爱吃鱼的记得收藏,学会这种做法,鱼肉嫩滑,超级下饭解馋! 这才是鱼肉最好吃做法,打入2个鸡蛋,我家一周做5次,太香了! • 这才是鱼肉最好吃做法,打入2个鸡蛋,我家一周做5次,太香了! 无论煎什么鱼,一定不要直接下锅,多加这一步,不粘锅不破皮 • Video 红烧鱼这样做太香了,我家一周吃5次,鱼肉不腥不粘锅,收藏了Braised fish • Video