У нас вы можете посмотреть бесплатно Dartmouth Medieval Pie - British pie recipe from the middle ages или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This British pie from Devon is one of the few remaining medieval recipes that is still in use today. Mentioned in the cookery book by Hannah Glasse in 1727 it is a wonderful tasty pie evocative of Christmas with its spices. 500g lean mutton or lamb (Minced) 1 tbsp lard 1 large onion, thinly sliced 1-2 tbsp all-purpose flour 1/2 cup beef stock 100g dried currants 100g dried apricots, roughly chopped 100g raisins 1 orange, zest and juice 1 tsp ground mace 1 tsp ground cinnamon 1 tsp ground allspice 1 tsp Black peppercorns Salt Suet Pastry: 400g plain flour 1tsp Baking powder 300 Suet 200g cold water 1 tsp salt