У нас вы можете посмотреть бесплатно 微纪录片| 在美国 寿司师傅的真实一天 a day in the life of a Chinese sushi chef working in the U.S. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
在美国开餐厅,是一直以来世界各地移民的谋生选项之一。而来自福建的主人公来美国之后,也同样地选择在波特兰开了一家餐厅。但他却选择开了一家寿司店。 更有趣的数据是,在美国,有80%-90%的日料店和寿司店,都是由中国人在经营的。 Opening a restaurant in the United States has long been a viable option for immigrants from around the world to make a living. Similarly, our protagonist from Fujian, after arriving in the United States, opted to open a restaurant in Portland, Oregon. However, what's unique is that they chose to open a sushi restaurant. What's even more intriguing is that in the United States, approximately 80% to 90% of Japanese cuisine and sushi restaurants are operated by individuals of Chinese descent.