• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Plum Clafoutis from the CRUSH Sasko Baking Series. скачать в хорошем качестве

Plum Clafoutis from the CRUSH Sasko Baking Series. 12 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Plum Clafoutis from the CRUSH Sasko Baking Series.
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Plum Clafoutis from the CRUSH Sasko Baking Series. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Plum Clafoutis from the CRUSH Sasko Baking Series. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Plum Clafoutis from the CRUSH Sasko Baking Series. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Plum Clafoutis from the CRUSH Sasko Baking Series.

Plum Clafoutis Serves 6 Difficulty: easy Preparation time: 20 minutes Baking time: about 20 minutes 1 Tbsp (15 ml) flaked almonds 7 Tbsp (105 ml) castor sugar 2 Tbsp (30 ml) butter 6 medium plums, pitted and quartered 1 Tbsp (15 ml) Amaretto liqueur 50 g cake flour ¼ tsp (1 ml) salt 3 eggs 1 C (250 ml) fresh cream ½ vanilla pod, seeds removed Icing sugar for dusting Preheat the oven to 180 °C. Place the flaked almonds on a baking sheet and toast for 3--5 minutes. Transfer them to a bowl and add 1 Tbsp (15 ml) castor sugar. Melt the butter until it is bubbling and hot, add the plums and cook for 1--2 minutes. Sprinkle 3 Tbsp (45 ml) castor sugar over the fruit. Cook until the sugar has melted and then add the Amaretto. Switch off the heat. In a medium bowl, whisk together the flour, salt and the remaining 3 Tbsp (45 ml) castor sugar. Whisk in the eggs until the mixture is completely smooth, and then add the cream and vanilla seeds. Pour half the plums and syrup into a pie dish and spread the fruit evenly. Pour the cream mixture over the fruit. Dot the rest of the fruit on top of the cream mixture. Sprinkle the reserved almond topping over the batter and bake for 15--20 minutes until puffy and the centre is set. Let the clafoutis rest for 10--15 minutes. Dust with icing sugar and serve.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5