У нас вы можете посмотреть бесплатно NYC Pizza using Poolish --MAX FLAVOR или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I tried making NYC style pizza with two different Poolish recipes (each recipe for 1x 12" pizza) POOLISH RECIPE #1 Starter: 45 ml water 45 g King Arthur bread flour 1.5 g sugar .2 g instant yeast Dough: 60 ml water 105 g King Arthur bread flour 4.3 g table salt 1.5 g olive oil Mix starter ingredients to a batter, rest for 1 hour at room temperature. Place in refrigerator for 16-24 hours. Allow starter to rest at room temperature for 1 hour after removing from fridge. Add water to starter, mix. Add the rest of the dough ingredients, mix. Rest at room temperature for 1 hour, then shape into dough ball and place in fridge overnight. Take dough balls out, rest for approximately 2 hours, then bake. POOLISH RECIPE # 2 Starter: 30 ml water 36 g King Arthur bread flour 1.5 g sugar .5 g instant yeast Dough: 70 ml water 125 g King Arthur bread flour 4 g table salt 1.5 g olive oil Mix starter ingredients into a batter, rest for 1 hour at room temperature, then place in fridge for 16-24 hours. Remove from fridge, rest for 1 hour. Add water, mix. Add rest of ingredients, mix, rest for 1 hour. Make dough balls, rest for 2 hours at room temperature, then bake.