У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Italian Lemon Sorbet или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Homemade Italian Lemon Sorbet Ingredients: 350 grams sugar 500 ml water 300 ml freshly squeezed lemon juice (about 6-8 lemons) zest from one lemon 100 ml cream In a bowl combine sugar, water, lemon juice and zest. Let it sit for two hours. Stir until the sugar has dissolved. Strain the mixture. Whisk the cream. Add the whipped cream. Stir to combine. Pour the mixture into an ice cream maker and freeze according to the manufacturer's instructions. Transfer to a plastic container, cover, and freeze for at least 5 hours. Serve and top with grated lemon peel (zest).