У нас вы можете посмотреть бесплатно What Are Artificial Preservatives? | Knead to Know Basis | BAKERpedia или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ah, shelf life! The most common question bakers ask is how to make their bakery products stay fresher longer. The answer is often related to formulation and with that food preservatives. Preservatives can be divided into two categories: natural and artificial. Find out what you need to know about artificial preservatives in this video! Learn more about the application and challenges that these artificial preservatives face here: https://t2m.io/ahSuo6P4 Discover more ingredients for shelf life extension here: https://t2m.io/7wJN8d53 Curious to explore more common baking ingredients? Visit BAKERpedia: https://t2m.io/bCxGisa7 Want baking articles and information in your mailbox? Sign up for the BAKERpedia newsletter: https://t2m.io/Ex4Px4wn #artificialpreservatives #preservatives #foodpreservatives #shelflife #antimicrobials #antioxidants #chelatingagents #baking #bakers #industrialbaking #commercialbaking #retailbakers #bakerybusiness