• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Gelato al Puffo | Smurf Gelato скачать в хорошем качестве

How to Make Gelato al Puffo | Smurf Gelato 1 месяц назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Gelato al Puffo | Smurf Gelato
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Gelato al Puffo | Smurf Gelato в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Gelato al Puffo | Smurf Gelato или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Gelato al Puffo | Smurf Gelato в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Gelato al Puffo | Smurf Gelato

Smurf Gelato (#gelatoalpuffo) – the bright blue childhood favorite from Italy! In this tutorial, I’ll show you how to make it with vanilla and anise, and topped with cotton candy for a playful twist. The vanilla & anise together create a whimsical flavor with hints of cotton candy that everyone will love. This recipe is adapted from the Fior di Latte base in my book, The Art of Making Gelato. Ingredients: 35g nonfat dry milk powder 150g granulated sugar 15g tapioca starch (see the video for substitutions that deliver pro results) 600g whole milk 120g heavy cream 25g light corn syrup 6g clear vanilla extract (about 2 tsp) 2g anise extract (about 3/4 tsp) 1 3/4 tsp blue food coloring Watch the video for the process & expert tips or see our overview & guide to gelato-making in our book, The Art of Making Gelato, available on Amazon 📕 https://a.co/d/chLls6p 📌 Read the full recipe on my blog 👉 https://fortheloveofgelato.com/gelato... ✨ For the best texture and flavor, serve at the right temperature—watch how here 👉    • How to Serve Gelato at the Perfect Tempera...   🍨 Explore gelato resources: https://thegelatoexpert.com 💼 Need help perfecting your recipes or launching your gelato business? Visit: https://morganmorano.com for consulting & expert guidance! Or email us: [email protected] ‪@FortheLoveofGelato‬ is your go-to channel for everything gelato, sharing expert tips, recipes, equipment tutorials and more. Created by Morgan Morano, the former founder & chef of Morano Gelato, ranked #1 by Forbes Magazine for Italian gelato. With over 15 years of experience making gelato, operating high traffic gelato stores in America, and developing hundreds of gelato recipes, Morgan is excited to share her knowledge and experience with viewers like you!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5