У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Seafood Sundubu Jjigae Golden Recipeㅣ Sundubu Jjigae [Korean Food] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Homemade Seafood Sundubu Jjigae Golden Recipeㅣ Sundubu Jjigae [recipe] Seafood Sundubu/Seafood Sundubu Earthenware Ingredients: One bag of soft tofu (350g), half squid, 10 shrimp, 100g clams, 10 anchovies, 1 piece of kelp, 2 spoons of red pepper powder, 1/6 pumpkin (40g), 1/4 onion, 1 green onion, 1 green and red pepper, 1 egg, 1 tablespoon of soy sauce, 1 tablespoon of garlic, 1 teaspoon salt. 1. Add 10 anchovies and 1 piece of kelp to make a stock. 2. Cut the squid to make it easier to eat. 3. Cut onion, pumpkin, green, red pepper and green onion. 4. Put 1 tablespoon of sesame oil in a pot and stir-fry with garlic, onion, and 2 spoons of red pepper powder. (If oil is insufficient, add more in the middle) 5. Add squid and clam shrimp and stir-fry, then pour 400ml of anchovy stock. 6. When it boils over high heat, reduce it to medium heat and season with 1 tablespoon of soy sauce and 1 tablespoon of sake. (Use salt for insufficient seasoning) 7. Add sundubu and blue and red pepper. 8. Finally, add 1 egg and finish. #Tofu Stew #koreasoup #momshomemeal