У нас вы можете посмотреть бесплатно Forget KIMCHI! 3 DISHES from Chinese Cabbage that you didn’t know about… или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello, friends! This is Denis Kim, and you are on the Foodkor channel Recipes of Korean cuisine! No kimchi today – we will prepare three dishes from Chinese cabbage that few people know about! You will be surprised at how versatile it is: first, we will make a fresh and crispy salad, then we will prepare a tender appetizer with aromatic spices, and at the end – a hot salad that will reveal the cabbage from a completely new side. Subscribe, like and click the bell so as not to miss even more cool recipes of Korean cuisine! Enjoy watching! 00:00 3 Chinese Cabbage Dishes You Didn't Know About 00:21 Salad Kotchori 03:45 Appetizer Pachu Namul 07:15 Hot salad Baechu-Bokkeum For advertising and cooperation: [email protected] My social networks: VK https://vk.com/foodkor Telegram https://t.me/foodkorchannel Zen https://zen.yandex.ru/foodkor Instagram / denmikstark Ingredients: Kotchori: Chinese cabbage - 300 g. Sea salt - 1 tbsp. Garlic - 3-4 cloves. Soy sauce - 3 tbsp. Kochukaru - 2 tbsp. Sugar - 1 tbsp. Vinegar 5% - 1.5 tbsp. Sesame oil - 1.5 tbsp. Green onions - 50 g. Pechu namul: Chinese cabbage - 250-300 g. Twenjang paste - 1 tbsp. Soy sauce - 1 tsp. Sugar - 2/3 tbsp. Sesame oil - 1 tsp. Water - 2 l. Salt - 1 tsp. Baechu bokkeum: Chinese cabbage - 200 g Chili pepper - 1 pc. Leek - 80 g. Ginger - 10 g. Soy sauce - 1 tbsp. Oyster sauce - 1 tbsp. Ground black pepper - 2 pinches Sesame oil - 1 tsp. Vinegar 5% - 1 tbsp. Green onions - 40 g.