У нас вы можете посмотреть бесплатно Chinese Green Dumplings with Garlic Chives & Mushrooms или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome to Cook with Sue on our new channel! Here we'll post vegan recipes of things Sue likes to make at home, as well as anything else we're working on. Most recipes are whole foods plant-based, and use minimal oil when possible. Green Dumplings _ 5-6 cups greens (bok choy or cabbage) 1 cup water 3 cups flour 1.5 cups garlic chives (or another aromatic herb like dill or green onions) 1.25 cups mushrooms 1 Tbsp ginger 1 tsp salt 1/4 tsp black pepper 1/4 tsp Chinese five spice 1 tsp sesame oil 3 Tbsp soy sauce After folding into dumplings you can make potstickers by cooking them in a lightly oiled pan for 1-2 minutes, lid on, medium heat. Then splash a little water into the hot pan, and immediately put the lid back on. Cook for 3+ minutes or until cooked through. Alternatively you can boil them for 3-5 minutes. Basic sauce _ 2 Tbsp apple cider vinegar + 1 Tbsp soy sauce ----- 📖 Find our cookbook at halfpeachbakery.com IG: @half_peach ----- Music: Borrtex - Family Together