У нас вы можете посмотреть бесплатно Heading to the mountain behind the house to pick butterbur sprouts and make delicious miso или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We share the everyday life of our chefs and simple recipes that you can make at home. [Self-introduction] Yasuhito Sado Born in April 1985 In spring, I pick wild plants, and in autumn, I pick mushrooms. On my days off, I go fishing in search of seasonal ingredients. I'm grateful for my fun life as a chef! [Yuzen: Tastes of the Seasons] Omakase Yuzen Course 4,900 yen, 6,900 yen, 8,900 yen (tax included) Funeral food, celebrations, etc. We can also cater for other budgets *As we harvest our own ingredients, we may be closed temporarily Please make a reservation before visiting the restaurant. 4-1-8 Shirakabacho, Tomakomai, Hokkaido Business hours: 17:00-22:00 TEL: 090-3231-4525 Closed on Wednesdays [Instagram] / yu_zen.daining [Facebook] / creativedining-yuzen-100161103657884 ↓Check this out too! Search for [Hokkaido Fishing Channel]! / @hokkaidofishingch2683 For business inquiries, please contact [email protected] #Butterbur #WildVegetableCuisine #Tomakomai