У нас вы можете посмотреть бесплатно salted pollack roe jjigae recipe. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🔔 salted pollack roe jjigae. (1T=rice spoon) salted pollack roe 100g, tofu 300g, radish 150g, zucchini 200g, green chili pepper 2, red chili pepper 1, green onion 30g, anchovy 20g, water 800ml, dried kelp 1 piece, saeu-jeot (salted shrimp) 1T (20g), minced garlic 1T (10g). ✨ salted pollack roe jjigae. (Refer to the video for detailed recipe.) 1. Slice radish, zucchini, green onion, green chili pepper, red chili pepper, tofu, and salted pollack roe. 2. Add 15 anchovies (20g) to a pot and stir-fry over high heat for 1 minute. 3. After 1 minute, add 800ml of water and 1 piece of dried kelp, close the lid, and boil over high heat. When it boils, reduce to low heat and boil for 7 more minutes. 4. Take out the broth ingredients. 5. Add radish and boil over high heat. When it boils, reduce to low heat and boil for 5 more minutes. 6. Turn on high heat and add saeu-jeot (salted shrimp) 1T (20g), zucchini, and tofu. Boil over high heat for 4 minutes. Do not close the lid. 7. Remove the foam. 8. Add 1T (10g) of minced garlic, 100g of salted pollack roe, green chili pepper, red chili pepper, and green onion, and boil for 2 minutes and 30 seconds. #cooking #recipe This video cannot be copied, transmitted, distributed, or modified in any way without official permission.