У нас вы можете посмотреть бесплатно Cinnamon Raisin Bread - Coooking With Grandpa или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hi everyone! If you need any help with ingredients or questions about the processes, make sure to leave a comment and we'll find an answer! The ingredients will be measured in weight (oz. & g) and will be for one 1 lb. loaf (unlike how we made 2 loaves in the video). INGREDIENTS: Sponge: Bread Flour -- 7 1/8 oz -- 202 g Vital Wheat Gluten -- 5/16 oz -- 9 g (Or substitute with more flour) Instant Yeast --- 2.5 g Water --- 4 5/8 oz ---132 g Dough: Sponge Mixture -- 11 7/8 oz -- 345.5 g Bread Flour -- 3 3/16 oz -- 90.3 g Instant Yeast --- 1 g Sugar -- 5/8 oz -- 17.7 g NFDM -- 1/4 oz -- 7 g Salt -- 1/4 oz -- 7 g Cinnamon --- 3 g Water -- 1 oz -- 30 g Butter -- 3/8 oz -- 10.6 g Raisins (conditioning) Soak raisins for 1 hour then drain Use water in final dough Raisins -- 5 5/16 oz -- 150.6 g Water -- 1 5/16 oz -- 37.6 g Sponge Fermentation 3.5 to 4 hours at 72°-79°F (22°-26°C) Dough Floor Time --- 10 to 15 min at 80°F(27°C) Proof --- About an Hour Score Loaves and Egg wash before baking Bake at 375°F (190°C) 40-45 min