У нас вы можете посмотреть бесплатно Classic Chinese Chilli, Garlic and Ginger & Spring Onion Oil или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this episode, Jeremy takes you through the holy trinity of classic Chinese oils: chilli oil, garlic oil, and ginger and spring onion oil. Using an infused oil when cooking Chinese food is commonplace, and always adds an extra level of flavour. We can almost smell them from here... Be sure to like, comment and subscribe to our channel and hit the notification bell so you can be alerted when we upload a new video or #wokwednesdays #recipe. To find the recipe for this dish, click the link below! https://bit.ly/2R1wQAs - How to Make #chinese Chilli, Garlic and Ginger & Spring Onion Oils! - Discover Asian and Oriental cuisine in our 5-day cooking course, mastering techniques, exploring recipes, and gaining cultural insights with expert chefs! - https://bit.ly/43yzPWD Book one of our online classes today: https://bit.ly/2DmjZpU Visit our shop for woks, cleavers, cookbooks & more! - UK : http://bit.ly/2Ub0V1O USA : https://amzn.to/3uRnflc Find other recipes here! - http://bit.ly/2g5K0ib Find us on social media: Twitter: http://bit.ly/2EhAj9u Instagram: http://bit.ly/2SFxDeN Facebook: http://bit.ly/2SScpd1 Got a question or inquiry? E-mail us at: [email protected]