У нас вы можете посмотреть бесплатно No Boil Lemon Saison Homebrew Recipe Build или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I've never made a no boil beer before so this is a bit of an experiment. I'm hoping it comes out like a lemon tart saison with a full body and creaminess from the Sabro hops. Equipment links in the description below If you want my videos early / ad free + monthly happy hours + merch join the Patreon! / florabrewing Milk the Funk page on Raw Ale: http://www.milkthefunk.com/wiki/Raw_Ale The story I read about the guy running a raw brewery (I really liked this article, it's a great read): https://byo.com/article/raw-ale/ Brewfather recipe link: https://share.brewfather.app/MJEeYfYs... Beer Smith recipe link: https://beersmithrecipes.com/viewreci... No Boil Lemon Saison 6.3% (Actual 6.7%) / 14.8 °P Recipe by Flora Brewing All Grain Batch Volume: 5.5 gal Total Water: 7 gal Vitals Original Gravity: 1.060 (actual 1.059) Final Gravity: 1.012 (actual 1.008) IBU (Tinseth): 33 Color: 4.9 SRM Mash Temperature — 150 °F — 60 min Malts (12 lb 8 oz) 12 lb (96%) — Rahr Pilsner Malt — Grain — 1.7 SRM 8 oz (4%) — Cargill (Gambrinus) Honey Malt — Grain — 25 SRM Hops (3 oz 3 oz (33 IBU) — Sabro lupo max 19.5% — Aroma — 30 min hopstand at 180 °F Miscs 1 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 1 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 28 g — Lemon Peel — Boil — 5 min 500 ml — Lemon juice — Boil — 5 min Yeast 1 pkg — White Labs WLP590 French Saison Ale Fermentation Primary — 65 °F — 14 days Water Profile Ca+2 63 Mg+2 10 Na+ 40 Cl- 56 SO4-2 45 HCO3- 151