У нас вы можете посмотреть бесплатно 奶油咸蛋豆腐🔥香味非常浓郁,奶油咸蛋的酱汁配上米饭,1碗米饭绝对不够💯❤️Creamy Butter Salted Egg Tofu🔥The fragrance is very rich или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
奶油咸蛋豆腐🔥香味非常浓郁,奶油咸蛋的酱汁配上米饭,1碗米饭绝对不够💯❤️ 材料:2个咸蛋黄、2片豆腐、4瓣蒜、2条小米辣椒、咖喱叶、少许玉米淀粉、30克牛油、1勺白糖、200毫升淡奶 1)把咸蛋黄蒸熟,大约10分钟 2)豆腐切片,蒜切末,辣椒切圈,咸蛋黄蒸熟后弄碎 3)热锅热油,把豆腐裹上玉米淀粉炸至金黄色捞出 4)锅放入30克牛油,加入蒜末爆香,倒入辣椒&咖喱叶一起炒 5)倒入咸蛋碎炒至冒泡末,后加入1勺白糖&200毫升淡奶炒至浓稠,再倒入豆腐炒均就好了❤️ Creamy Butter Salted Egg Tofu🔥The fragrance is very rich, the creamy salted egg sauce is served with rice, 1 bowl of rice is definitely not enough💯❤️ Ingredients: 2 salted egg yolks, 2 pieces of tofu, 4 cloves of garlic, 2 millet peppers, curry leaves, a little cornstarch, 30 grams of butter, 1 tablespoon of sugar, 200 ml of evaporated milk 1) Steam the salted egg yolk for about 10 minutes 2) Slice the tofu, mince the garlic, cut the chili into rings, steam the salted egg yolk and crush it 3) Heat oil in a hot pan, coat the tofu with cornstarch and fry until golden brown, remove 4) Put 30 grams of butter in the pan, add minced garlic and saute until fragrant, add chili & curry leaves and fry together 5) Pour in the minced salted egg and fry till the foam bubbling, then add 1 spoon of sugar & 200ml evaporated milk and fry till thicken, then pour in tofu and stir fry well ❤️