У нас вы можете посмотреть бесплатно Gundruk ra Bhatmas ko achar । गुन्द्रुक र भटमासको धेरै दिनसम्म टिक्ने अचार । gundruk ko achar или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Gundruk ra Bhatmas ko achar । गुन्द्रुक र भटमासको धेरै दिनसम्म टिक्ने अचार । gundruk ko achar । Hamro Chula #gundrukrabhatmaskoachar #howtomakegundrukbhatmaskoachar #gundrukkoachar #bhatmaskoachar #gundrukbhatmaskoachar #hamrochula Namaste Welcome to Hamro Chula Today, I am presenting famous Nepali achar, that is Gundruk ra bhatmas ko achar. Gundruk ! It is made of mustard leaf with fermentation process. It taste little bit sour and usually it used in nepali cusine. Specially, gundruk is used as easy and fast cooked vegetable in the hilly area of Nepal. We can make many types of pickle (achar) from gundruk. So, today I am sharing as one of them. I hope you will like my effort. If you like, please do not forget to like comment, share and SUBSCRIBE. Thank you Ingredients Gundruk 1 large bowl Bhatmas, soyabean 1 small cup Ginger 2 pcs cruahed Garlic 1 poti (approx.12 kali) sesame powder 2 teaspoonful Cumin 1 teaspoonful Coriander seeds 1 teaspoonful Timur 1/2 teaspoonful Mustard oil 1 large spoon Turmeric 1/4 teaspoonful Salt to taste Your queries Hamro Chula, gundruk ra bhatmas ko achar, gundruk ko achar, gundruk bhatmas ko achar, how to make gundruk bhatmas ko achar, gundruk ko achar, nepali achar recipe, hamro chula,