У нас вы можете посмотреть бесплатно Aunt Duddie Makes Bulk Italian Sausage AND some KitchenAid Attachments или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
RECIPE: Salsiccia di Maiale 1 lb ground pork (I used pork shoulder) 1 tsp kosher or canning salt or another non-chemical-ed salt 1 tsp cracked black pepper 1 tsp fresh rosemary or any other herb you like (I used 1 tsp dried Italian seasoning) 1/2 tsp finely chopped garlic (I used the Christopher Ranch pre-chopped refrigerator kind and didn't like it) 2 Tbs dry white wine (or apple juice or maple syrup or water or whatever will go with your spices/herbage) Mix it all up and put in the fridge for 6 - 8 hours or overnight if you use dried herbs. Do a taste test and adjust the seasoning. If you ground your own pork check to see if you need it ground twice. Freeze it in bulk or smaller packages or make patties and freeze them.