У нас вы можете посмотреть бесплатно 如何做红糖发糕(How To Make Rice Sponge Cake With Brown Sugar):红糖发糕、家庭制作、安全放心、健脾暖胃、爽软润滑、味甜清香、广式甜点、简单易做 。 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
如何做红糖发糕(How To Make Rice Sponge Cake With Brown Sugar):红糖发糕、家庭制作、安全放心、健脾暖胃、爽软润滑、味甜清香、广式甜点、老少皆宜、简单易做 。 据有关资料显示:红糖性温、暖胃健脾、益气补血、健脾暖胃、缓中止痛、活血化淤的作用。 注意要点NOTE: 1、在制作过程中因为粘米粉和水融合时放一会儿就会水粉分离,所以在放酵母前要隔水加热至米浆成半生熟的浓稠状态。 In the process of making, because the rice flour and water will be separated after a while when they are combined, heat the rice flour on hot water until it becomes thick and half-cooked before adding yeast. 2、要降温至35度时方可放酵母,避免酵母烫死。 Need to reduce the temperature to 35 degrees before adding yeast to avoid killing yeast. 3、发酵时间要看室温温度、室温低发酵时间要长,常温(25度左右)要发1-2个小时, Fermentation time depends on room temperature. Room temperature is low, fermentation time is long. If the room temperature is about 25 degrees, it needs 1-2 hours. 4、第一次发酵后、排出气体后,要静置20分后出现很多浓密的小泡就可以蒸了。 After the first fermentation, after removing bubbles, need to hold for 20 minutes until many small bubbles appear again, then can start steaming. 准备食材:Preparing ingredients 1、粘米粉Rice flour 150 g 2、红糖Brown Sugar 80 g 3、水Water 300 ml 4、酵母Yeast 4 g