У нас вы можете посмотреть бесплатно 如何提升您做菜的口味? 其实(油)也有很大的作用 这期就来和大家分享香油的完整做法 | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
制作香油所需材料 食用油 红葱 小葱 生姜 蒜头 青葱 香茅 黄油 盐 Ingredients (Diana Aw) 1. Oil 2kg 2. Red onion x2 cut thick slices 3. Shallots x8 cut halves 4. Spring onion x3 flatten and cut shorter 5. Ginger small piece, cut slices 6. Lemongrass 1 stalk flatten 7. Garlic x6, cut halves 8. Butter 2tbsp Seasoning 1. Salt 1/2tsp Method 1. Combine all the ingredients in the wok and turn on fire. Bring to boil and turn to lowest heat to cook till all the ingredients turn golden brown. Turn off fire. Leave for 10min before drain the ingredients and set aside. 2. Once the oil has cooled down, may add salt and mix well. Then keep in glass container. 3. To use fragrance oil with noodle. Add some fragrance oil, light soya and dark soya sauce in a bowl. Blanch some noodle and combine with it. 4. Serve and enjoy! 💕 Youtube Channel: / mrhongkitchen阿鸿厨房 Mr. Hong Kitchen Facebook Page: / mrhongkitchen Instagram: / mrhongkitchen #chefhong #mrhongkitchen #香油 #oil