У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make: Steamed Chinese Style Fish или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
If you love a recipe that's both easy and delicious, Chef Keoni's Chinese Style Steamed Fish is a total catch. Topped with fresh ginger, green onions, cilantro, shoyu and sesame oil. This dish is sure to be a family favorite. Ingredients: 1 Pound Fresh fish filets, ½” thick (Recommend Mahi mahi, Nairagi, Shutome or Opah) 2-3 Cloves Garlic, minced 1 Thumb sized piece Ginger, peeled & finely julienned 2-3 Green onions, finely sliced 2 Tablespoons Shoyu 1 Tablespoon Dry sherry 1 Teaspoon Sugar 2 Tablespoons Vegetable oil 1 Teaspoon Sesame oil Fresh Chinese parsley and additional green onions for garnish For full recipe, visit Foodland.com/recipes. Follow us: Instagram: Instagram.com/foodlandhi/ Facebook: Facebook.com/FoodlandHawaii