У нас вы можете посмотреть бесплатно Grilled Tuna Panga (Tuna Collar) with Papaya Relish Recipe (Filipino Recipe) | Gene Gonzalez или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I'll show you a great recipe for grilled Tuna collar or jaw with a nice side of relish and even a classic dipping sauce. Full Recipe Below. Having to go to Davao City several times in a year, one of my must-go-to places are always these hole-in-a-wall grilling places that serve fresh and delicious sinugba (grilled) Tuna collars. Here, I whip up my Kitchen Scoundrel version served with an awesome side so that you can enjoy the same flavors at home! Subscribe for more awesome food content here : / @chefgenegonzalez Follow me on instagram : https://www.instagram.com/chefgenegon... Check out my book, The Kitchen Scoundrel Amazon (US)(Kindle): https://www.amazon.com/Gene-Gonzalez-... Shopee (PH): https://shopee.ph/The-kitchen-Scoundr... Ingredients: 1 large Tuna panga 1 c soy sauce 1 head garlic, minced 1/4 c calamansi juice 1/2 c lemon lime soda (7 up) 1 tsp ground black pepper 3 tbs brown sugar 1/2 c banana catsup 1/4 tsp liquid seasoning Pinch of white pepper For the papaya radish: Salt Patis Sugar Onion Chili Ginger Calamansi juice Sliced papaya Please leave us a comment if you want us to try something!