У нас вы можете посмотреть бесплатно 包子白胖的三点小窍门 菠菜鸡蛋包子 / Steamed Buns with Spinach and Egg или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
菠菜鸡蛋包子口感超好。白白软软的包子外面微甜,里面有咸香的菠菜和顺滑的鸡蛋。菠菜的土壤味和鸡蛋的奶香味非常搭。整个蒸出来的感觉也很松软,吃起来一点都不干。简直是营养又好吃,绝对值得一试! Steamed Buns with Spinach and Egg are a delicious and unique combination of savory and sweet flavors. The fluffy texture of the steamed bun perfectly complements the earthy taste of spinach and the creamy richness of egg, creating a comforting and satisfying dish that is both nourishing and flavorful. ================================================ Steamed Buns with Spinach and Egg 菠菜包子 For the dough: 面团: -- 300g all-purpose flour 中筋面粉 300克 -- 170g warm water 温水 170克 -- 5g yeast 酵母 5克 -- 3g lard 猪油 3克 For the filling: 馅料: -- some spinach 菠菜 适量 -- 2 eggs 鸡蛋 2个 -- some dried shrimp skin 虾皮 适量