У нас вы можете посмотреть бесплатно Lemon & raspberry doughnut pudding или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Presented by Raquel from Project 6. This recipe is very tasty, a taste of heaven. It is better hot than letting it go cold. So enjoy! Credit to Queen for original music Ingredients butter , for the baking dish 8 raspberry jam doughnut 150g raspberries 500ml shop-bought fresh custard 250ml whole milk 150g lemon curd Method STEP 1 Heat the oven to 200C/180C fan/gas 6 and butter a 20 x 20cm baking dish. Quarter the raspberry jam doughnuts and arrange in overlapping layers in the prepared dish. Scatter over 100g raspberries. STEP 2 Heat the custard with the milk until steaming, then whisk through the lemon curd. Pour the lemon custard over the doughnuts, then leave to soak for 30 mins, ensuring some of the doughnuts stick out so they’ll crisp up when baked. STEP 3 Scatter over another 50g raspberries and bake for 35-40 mins, or until golden brown and just set.