• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Punjabi Style Pinni Recipe | Chef Sanjyot Keer скачать в хорошем качестве

Punjabi Style Pinni Recipe | Chef Sanjyot Keer 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Punjabi Style Pinni Recipe |  Chef Sanjyot Keer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Punjabi Style Pinni Recipe | Chef Sanjyot Keer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Punjabi Style Pinni Recipe | Chef Sanjyot Keer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Punjabi Style Pinni Recipe | Chef Sanjyot Keer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Punjabi Style Pinni Recipe | Chef Sanjyot Keer

Written recipe for Punjabi style pinni Prep time: 10 mins Cooking time: 30 mins Serves: 1 kg Ingredients: • Gond 200 gm • Cashew nuts 100 gm • Almonds 100 gm • Pistachios 100 gm • Ghee 250 gm • Wheat flour 500 gm • Powdered sugar 350 gm • Dry ginger powder 75 gm • Cardamom powder 35 gm • Raisins 100 gm • Pumpkin seeds 75 gm Methods: • Grind the Gondh granules in a grinding jar into a fine powder, • Transfer the nuts in a grinding jar and grind it coarsely. • Set a deep base heavy bottom pan or kadhai on medium heat, add ghee and wheat flour and stir it continuously, mix and combine well and as the ghee is absorbed by the wheat flour the texture has become sandy, keep stirring and roast the flour until the colour changes slightly light brown. Switch off the heat as soon as you get the light brown biscuit like colour. • Add the grinded gond powder and let it crackle, mix and incorporate well while stirring. • Add powdered sugar, dry ginger powder and cardamom powder, mix well and finally add the coarsely grounded nuts, raisins and pumpkin seeds, mix and combine well. • Transfer it to bigger size and wide vessel and now beat it with the spatula to release its ghee. take a spoonful of the mixture and shape it either oval shape or any shape of your choice. • Your pinnis are ready, you can also stick halved almonds or cashew just by pressing it lightly on the pinni or you can simply skip it, store these pinnis in an airtight container and keep it in cool dry and hygienic place. Join us on: Facebook - https://goo.gl/rxrqsq Instagram - https://goo.gl/rK6wFS Twitter - https://goo.gl/lDfrrQ Follow Chef Sanjyot Keer Here: Facebook - https://goo.gl/8zcF6N Instagram - https://goo.gl/ayTNLP Twitter - https://goo.gl/lDfrrQ

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5