У нас вы можете посмотреть бесплатно 【簡易食譜】大熱麻藥雞蛋 Korean Mayak Soft Boiled Eggs|零失敗|溏心蛋|自家製|English Subtitle или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hams' #homecook #recipe #eggrecipe #softboiledegg 00:00 片頭 Opening 00:10 材料介紹及處理 Ingredients & preparation 00:34 煮溏心蛋步驟 How to make soft boiled eggs 01:43 調醬汁步驟 How to prepare the marinate 03:33 切開麻藥雞蛋 Done #麻藥雞蛋 #食譜 ▼▼▼ 材料:雞蛋6隻、鰹魚汁150毫升、水150毫升、蜜糖80-100毫升、蒜蓉2茶匙、蔥花、芝麻及青紅辣椒適量(麻油及花椒油可自行選擇添加與否)、1茶匙鹽及1茶匙白醋 Ingredients: 6 eggs, 150ml Japanese bonito sauce, 150ml water, 80-100ml honey, 2 teaspoons of minced garlic, chopped scallion, toasted sesame, chopped green and red chillis, Korean sesame oil and Sichuan peppercorn oil, 1 teaspoon of salt and 1 teaspoon of rice vinegar .雞蛋先從雪櫃取出,放至室溫 .鍋中加水、1茶匙鹽及白醋,煮至大滾後放雞蛋煮5-6分鐘 .準備好冰水,將煮好的雞蛋立即放入冰水降溫 .雞蛋完全冷卻後,先以匙羹敲碎整隻雞殼才慢慢剝殼 .準備醬汁,樽或盒中加鰹魚汁、水、蜜糖、蒜蓉、蔥花、辣椒及芝麻 .加入煮好的雞蛋,再加少量麻油及花椒油攪拌好,放雪櫃醃泡1晚即成 .Put the eggs in room temperature .Add water, salt and vinegar in pot and cook into boil. Gently add the eggs and cook for 5-6 minutes .Prepare with iced water. Immediately put the cooked eggs into iced water .Gently crack and peel the eggs after they are fully cooled down .Mix bonito sauce, water, honey, minced garlic, toasted sesame, chopped scallion and chilli .Put the soft boiled eggs into the sauce, add sesame oil and peppercorn oil and well mixed, marinate overnight and done