У нас вы можете посмотреть бесплатно COFFEE SCIENCE - How Grinder Speed Affects Extraction & Taste или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Many new grinders are hitting the market with the ability to adjust the burr speed, but this begs the question how does that variable affect the coffee? In this new addition to the coffee science series I aim to answer that question looking at the changes in brew time, extraction yield, and of course flavor. This ones for my fellow extreme coffee nerds, enjoy fam. ↓CHAPTERS↓ [0:00] INTRO [0:54] FILTER TESTING [2:28] ESPRESSO TESTING [3:45] THE DATA BREAKDOWN [5:24] FINAL THOUGHTS ↓SUPPORT THE CHANNEL↓ Standart Subscription: https://www.standartmag.com/sprometheus Patreon: / therealsprometheus ↓COFFEE ROASTED BY ME↓ Little Giant Coffee: https://www.littlegiant.coffee Little Giant IG: / littlegiantcoffee ↓FOLLOW FOR MORE↓ Instagram: / sprometheus Facebook: / therealsprometheus Twitter: / realsprometheus Reddit: / sprometheus #coffeescience #grindingcoffee #sprometheus